Infraestructures educatives

STEPV i Intersindical Valenciana reclamen accions urgents per retornar el Baix Segura a la normalitat

El Secretariat Intercomarcal d’Alacant es reuneix a Oriola

Un moment de la reunió de la Intercomarcal d'Alacant

dilluns 30 setembre 2019 16:28 h

El Secretariat Intercomarcal d’Alacant de STEPV - Intersindical Valenciana es va reunir dijous pasat a Oriola per abordar la situació dels centres educatius del Baix Segura. També es va abordar la situació del conjunt de la població afectada i dels serveis bàsics afectats per les inundacions.

A la reunió van assistir direccions dels centres afectats i representants de la Plataforma per un Segura Transparent

A la reunió van assistir direccions dels centres afectats i representants de la Plataforma per un Segura Transparent, així com membres dels secretariat de l’STEPV i de la Intersindical Valenciana, que van explicar les accions que estan duent a terme per torna a la normalitat.
Quant a la situació dels centres educatius, les direccions dels centres van informar que alguns centres obririen avui les portes, tot i que encara tenen parts dels centres afectades que no poden donar serveis (com el menjador en algun cas). En canvi, altres centres encara no estan en condicions d’obrir. STEPV està fent un informe de la situació dels centres educatius afectats per tal de traslladar a l’administració i fer-ne el seguiment.
Quant a la situació del conjunt de la població, el Sindicat està preocupat per les persones que, per efecte de les inundacions, s’ha paralitzat l’activitat d’empreses i, per tant, estan en situació d’atur. En eixe sentit, Intersindical Valenciana sol•licita un pla de xoc per tal de retornar a la situació de normalitat el més prompte possible. Igualment, cal que l’administració comence a treballar urgentment en plans d’actuació molt necessaris en la comarca per tal que no es torne a produir una situació com la que s’ha patit, malgrat les reiterades advertències de les plataformes en defensa del riu Segura. Igualment, el Sindicat exigeix responsabilitats polítiques que se’n deriven per la situació generada per les inundacions recents.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR