Places de gratuïtat

Obert el procés per a sol·licitar places de gratuïtat per al curs 2017/18

dilluns 22 maig 2017 08:41 h

Benvolgudes i benvolguts companys com bé sabeu, les treballadores i treballadors de l’ensenyament concertat privat tenim regulat al VI Conveni el dret a demanar places de gratuïtat per als nostres fills/es, sempre que vagen adreçats també a centres concertats.
Per a demanar plaça a centres subscrits a les patronals Educación y Gestión o a FECEVAL-CECE els sindicats i les patronals tenim pactat un procés de sol·licitud i admissió per a facilitar-ne l’accés.

L’ordre d’admissió (annexe I) i els passos a seguir us els facilitem en els arxius adjunts:

Alacant

València


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR