Sistemes de protecció

STEPV i ANPE denuncien a la Conselleria d’Educació davant la Inspecció de Treball per la decisió de mantenir els centres educatius oberts

Els sindicats majoritaris de l’educació pública valenciana, STEPV i ANPE, que representen el 70% de la Mesa Sectorial d’Educació, han tornat a exigir avui, aquesta vegada davant el Ministeri d’Educació, que es decrete amb caràcter d’urgència el tancament total dels centres educatius en tots els territoris on encara es mantenen oberts, inclòs el nostre.

divendres 20 març 2020 18:56 h

El Ministeri es remet a les competències de les comunitats autònomes, decisió que demostra la descoordinació davant d’un problema sense precedents i amb un Estat d’Alarma que permetria unificar criteris en totes les comunitats autònomes.

Les autoritats sanitàries no deixen de repetir que s’evite qualsevol desplaçament que no siga essencial

Les autoritats sanitàries no deixen de repetir, davant el greu desbordament que estan patint tot els serveis sanitaris, que s’evite qualsevol desplaçament que no siga essencial. Resulta imperatiu, davant la gravetat de la situació en què ens trobem immersos, que cap docent ni equip directiu acudisca als centres educatius per evitar qualsevol contagi i no contribuir amb l’expansió de virus. A més, les tasques que han de realitzar en els centres les poden realitzar perfectament en els seus domicilis.
Només s’haurien d’obrir en cas que es requerisca per les autoritats competents l’obertura dels centres per necessitats davant la sobrecàrrega dels centres sanitaris o qualsevol altra circumstància que es determine.
Per tot això, STEPV i ANPE, davant aquesta situació tan irresponsable, han presentat avui mateix conjuntament la denúncia a la Conselleria davant la Inspecció de Treball.
Estem pensant en el bé no només dels docents, sinó en el conjunt de la ciutadania, ja que cada desplaçament implica multiplicar exponencialment el risc de contagi i impedeix posar fre a aquesta greu crisi sanitària, social i econòmica.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR