Condicions laborals

STEPV facilita un model de queixa als tribunals d’oposició per les inadmissibles condicions laborals

En el model s’avisa a la Conselleria de la impossibilitat de complir amb el calendari proposat

dimecres 09 juny 2021 11:26 h

Les advertències del Sindicat respecte a les condicions de treball dels tribunals s’estan complint, com ja vam denunciar en novembre en les meses de negociació de les oposicions i com hem denunciat recentment una vegada iniciades les proves.

Tot açò no fa més que donar la raó al rebuig de STEPV de celebrar les oposicions aquest curs

Cada vegada són més els tribunals que s’estan posant en contacte amb el Sindicat per a denunciar la situació d’estrés a que es veuen sotmesos perquè han d’atendre les classes i després corregir les proves. Les jornades s’estan fent inhumanes, especialment per als tribunals de poblacions llunyanes de les seus d’actuació.
Jornades laborals de més de 12 hores, sense complir amb el descans necessari entre jornades; impossibilitat d’atendre correctament l’alumnat perquè el temps per a preparació i correcció de proves o activitats l’han de dedicar a corregir les oposicions; proves els caps de setmana; cansament i estrés acumulats després d’un curs duríssim per les condicions de treball generades per la pandèmia, etc.
Davant les contínues queixes dels tribunals, STEPV ha preparat un model a disposició dels tribunals perquè traslladen a la Conselleria d’Educació la impossibilitat de mantindre aquest ritme de treball i, per tant, la impossibilitat de complir amb el calendari proposat per l’administració.
Tot açò no fa més que donar la raó al rebuig de STEPV de celebrar les oposicions aquest curs. Les conseqüències les està pagant el professorat, tant membre de tribunal com aspirant a les proves, que també han de combinar l’atenció a l’alumnat amb la preparació de les proves d’oposició.
Instem, per tant, als tribunals d’oposició que estan patint aquestes conseqüències a enviar massivament la queixa a la Conselleria d’Educació, a no admetre cap vulneració dels seus drets laborals i a garantir la seua salut.
En aquest enllaç trobareu el model de queixa preparat pel Sindicat


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR