Oposicions

STEPV fa gestions per solucionar el problema de les persones no incloses en les oposicions

Desenes de persones no apareixen ni incloses ni excloses de les llistes d’oposicions i demanen ser admeses perquè han pagat la taxa

dimecres 16 maig 2018 14:27 h

STEPV està fent gestions en la Conselleria d’Educació des de divendres passat perquè el personal que va pagar les taxes per inscriure’s en les oposicions però no ha aparegut en cap llistat, ni d’inclosos ni d’exclosos, tinga l’opció de ser admesa en les oposicions.

El Sindicat considera que no és de dret un mer procediment administratiu deixe fora del procediment desenes de persones

És la primera vegada que el procediment d’inscripció és telemàtic, fet que ha generat que, per diversos motius, desenes de persones que han pagat les taxes no han aparegut ni en el llistat d’admesos ni en el d’exclosos.
Divendres passat STEPV es va posar en contacte amb la Direcció General de Personal perquè admetera aquest col•lectiu. La Conselleria va contestar que estava demanant un informe jurídic per veure quines possibilitats tenien de solucionar-ho. Aquest informe, segons Conselleria, estarà el pròxim divendres.
Demà dijous està convocada la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí. STEPV proposarà que s’arbitre una ampliació del termini perquè el personal afectar puga tancar la inscripció, una vegada han abonat les taxes.
El Sindicat considera que un mer procediment administratiu deixe fora del procediment desenes de persones en un procés selectiu tan important en què el professorat es juga la continuïtat del seu treball no és de dret.

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR