Dignitat del professorat

STEPV denunciarà a la fiscalia de menors la campanya de NG del PP de Castelló

Recorda els mètodes de l’Alemanya nazi o de la dictadura franquista. Una autèntica caça de bruixes.

dimarts 26 març 2013 11:43 h

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV)  considera un fet molt greu la campanya “QUE NO TE LIEN” iniciada per les Noves Generacions del PP de Castelló.

STEPV insta el professorat a no deixar-se intimidar per totes aquestes campanyes i a denunciar-ho als serveis jurídics

Per al Sindicat aquesta és una acció més d’una campanya més àmplia i general potenciada pel PP i per la mateixa Conselleria d’Educació que persegueix diversos objectius: desprestigiar el professorat; atacar la llibertat de càtedra i d’expressió; controlar políticament els centres docents i el sistema educatiu públic i desprestigiar l’educació pública.
Aquest és un tipus de campanya pròpia d’organitzacions antidemocràtiques i feixistes que, amb denúncies falses, pretén coaccionar el professorat i atacar els principis constitucionals i les llibertats democràtiques. La campanya recorda els mètodes de l’Alemanya nazi o de la dictadura franquista. Una autèntica caça de bruixes.
D’altra banda, des de STEPV es considera que instar els menors a denunciar el professorat per fer ús de la llibertat d’expressió és un fet clarament contrari a la legislació vigent per la qual cosa posarà en coneixement de la Fiscalia aquesta campanya.
El Sindicat responsabilitza el mateix President de la Generalitat Valenciana i la Conselleria d’Educació del que puga passar en els centres educatius ja que, segons el nostre parer, la campanya incita a l’odi i a la violència contra el professorat i els exigeix que se’n desmarquen de manera immediata i l’aturen.
Finalment, el Sindicat insta el professorat a no deixar-se intimidar per totes aquestes campanyes i a posar en coneixement dels serveis jurídics del Sindicat qualsevol acció que vaja en eixa línia.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR