Formació de persones adultes

STEPV demana l’ajornament de la negociació de la nova llei de Formació de Persones Adultes

El Sindicat recorda que la llei actual va estar negociant-se durant un any

dimecres 27 juny 2012 20:21 h

La Conselleria d’Educació pretén negociar el pròxim 5 de juliol en Mesa Tècnica i 11 de juliol en Sectorial la nova llei de Formació de Persones Adultes de la qual ni tan sols coneixem l’esborrany.

El Sindicat ha demanat a Conselleria que no es negocie en dos dies aquesta normativa

El Sindicat ha demanat a Conselleria que no es negocie en dos dies aquesta normativa tan important, sense conèixer amb suficient antel·lació el document i sense temps, per tant, per a convocar al professorat del sector i poder discutir en condicions la nova llei. En eixe sentit, el sindicat recorda que la llei actual, de l’any 95, va ser negociada al llarg d’un any i no s’entendria que ara s’atenguera aquesta petició per mantindre una negociació amb garanties.
Per parlar de la situació, STEPV ha convocat la Mesa dels Agents Socials per la FPA demà dijous, 28 de juny, a l’FPA “Bosch i Morata” de Xàtiva (C/ Sant Agustí, 5), a les 10:30h.
L’única informació concreta sobre la nova llei l’hem obtingut a través d’una nota de premsa de la Conselleria d’Educació en què s’informa de les línies generals de la nova llei, amb una clara intenció d’encaminar-la cap a la formació en el treball i oblidant la funció social dels centres de FPA, que han ajudat a formar, però també a donar instruments de socialització a milers de persones adultes.
La llei també sembla que insisteix molt en la formació a distància, la qual cosa pot fer perillar els actuals centres existents i qüestionar, insistim, el paper socialitzador de la FPA.
STEPV insistirà en les pròximes meses en ajornar la negociació de la nova llei d’FPA per al pròxim curs i esperem que Conselleria atenga aquesta petició com a mostra de bona voluntat negociadora.

Etiquetat com a

negociacions llei fpa

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR