Condicions laborals

Sobre els impagaments de triennis i sexennis i del complement de direcció en les FPA

La Direcció Territorial d’Alacant té retards en l’abonament dels diferents complements del seu professorat. STEPV està canalitzant les queixes del professorat per tal que se solucionen el més prompte possible

Concentració convocada el curs passat per STEPV en protesta pels impagaments

divendres 05 octubre 2018 09:00 h

Abonament triennis i sexennis al professorat de l’oposició de 2016
STEPV està fent gestions en la Direcció Territorial d’Alacant perquè s’abonen els triennis i sexennis al professorat que va ser nomenat funcionari de carrera el curs passat. A València i Castelló s’està abonant amb normalitat però a Alacant aquest col•lectiu encara no ha cobrat aquests complements (que se suspenen injustament durant el període de pràctiques).

El motiu, pel que ha pogut saber el Sindicat, és que encara no han tingut temps d’afegir aquests complements a les nòmines del personal afectat, especialment del cos de mestres, ja que de secundària sí que s’està abonant, majoritàriament.

Actualització del complement de direcció en FPA

Igualment, els equips directius dels centres de FPA d’Alacant tampoc tenen actualitzat el complement corresponent després que l’any passat s’aconseguira aquesta actualització, gràcies a una sentència guanyada per STEPV que anul•lava la classificació de centres duta a terme per l’anterior govern en 2013 i que classificava tots els centres de FPA com a centres de primària i, per tant, reduïa el complement que es venia cobrant com a centres de secundària.
STEPV està fent gestions en la Direcció Territorial d’Alacant per tal que se subsane aquesta situació i es recupere el complement corresponent el més prompte possible.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR