Mobilitzacions

STEPV convoca noves accions en rebuig a la convocatòria de les oposicions

Les propostes d’acció es van tractar la setmana passada en noves assemblees per continuar amb les mobilitzacions

dilluns 21 desembre 2020 17:37 h

El pròxim 29 de desembre el Sindicat convoca una nova acció en les xarxes socials en rebuig a la convocatòria de les oposicions en plena pandèmia. Recordem que el Sindicat va convocar una vaga el passat 10 de desembre perquè aquest curs no és el moment de pressionar encara més el professorat amb la convocatòria d’oposicions sinó que la Conselleria hauria de facilitar al màxim les condicions per traure endavant el curs més complicat de la història recent.

De moment, es convocaran accions en les xarxes socials per la situació actual de la pandèmia

De moment, es convocaran accions en les xarxes socials per la situació actual de la pandèmia però no es descarten noves accions de carrer si aquesta millora. També es posarà en marxa un change perquè el signe el màxim nombre de gent possible.
I a partir del mes de gener es realitzaran més accions, com recollir més manifestos dels centres, continuar amb la campanya de fotos amb cartells contra la convocatòria de les oposicions o explicar a les AMPA dels centres la problemàtica de convocar les oposicions en aquest moment.
Totes les accions es convocaran amb el hastag de la campanya #DeixeunosRespirar que s’ha dut fins ara i que demana la no convocatòria enguany de les oposicions, com s’ha fet en el cos de professorat catedràtic de Música i Arts Escèniques, també prevista per a 2021, que se celebraran en 2022.
Així ho ha acordat el Secretariat Nacional de STEPV, reunit aquest matí per a concretar les propostes d’accions que es duran a terme, fruit de les assemblees celebrades la setmana passada.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR