Infraestructures educatives

Representants de STEPV acudeixen a l’EOI de Gandia per interessar-se per l’edifici

Dissabte passat una part d’una façana va caure per una deficiència estructural

Moment en què la delegació de STEPV revisava els desperfectes aquest matí

dilluns 05 novembre 2018 12:25 h

Aquest matí la delegada de STEPV de la comarca de la Safor, Lourdes Fons, la presidenta de la Junta de Personal Docent, Beatriu Cardona, també de STEPV, i el coordinador d’Acció Sindical, Marc Candela, s’han presentat a primera hora a l’EOI de Gandia per interessar-se per l’estat de l’edifici després que dissabte de matí una part d’una façana caigués a terra. L’EOI està tancada avui per aquest motiu, però s’obrirà demà per a reprendre les classes.

El centre reprendrà demà les classes

Al centre també s’han personat la Vicealcaldessa i regidors de l’Ajuntament de Gandia, el Director Territorial d’Educació i tècnics de Conselleria per realitzar una inspecció ocular de l’edifici, juntament amb l’equip directiu del centre. STEPV ha aprofitat per instar a l’administració a arreglar el més prompte possible la façana i ha demanat una revisió detallada del centre per avaluar l’estat global de l’edifici i evitar que n’hi haja futurs despreniments. L’administració ha informat que iniciarà per la via d’urgència els tràmits per arreglar la façana el més prompte possible i s’ha compromés a realitzar la revisió global de l’edifici.
Cal recordar que l’EOI de Gandia va ser construïda fa només 8 anys i inaugurada pels aleshores president de la Generalitat, Alberto Fabra, i l’aleshores Consellera d’Educació, María José Català. Que una part de la façana s’haja caigut en un edifici tan nou torna a posar a la llum les deficiències, no només en la gestió i els sobrecostos dubtosos en les obres de CIEGSA, sinó també en la qualitat de l’execució de les construccions escolars del govern anterior.
STEPV insta a la Conselleria d’Educació a una revisió integral de les infraestructures dels centres educatius per evitar que incidents com el que ha patit l’EOI de Gandia es repetisquen en altres centres.

Etiquetat com a

infraestructures

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR