Mobilitzacions

Les AMPA tornen a concentrar-se per reclamar una educació pública i de qualitat

STEPV assisteix a la concentració en la conselleria i al lliurament de carbó a la consellera

Els reis mags li lliuren carbó a la consellera d'Educació

divendres 04 gener 2013 14:42 h

Representants de STEPV han assistit aquest matí a la concentració en la seu de la Conselleria d’Educació convocada per FAPA-València per reclamar un ensenyament públic, de qualitat i en valencià i per a lliurar carbó a la consellera d’Educació, María José Catalá, com a mostra de rebuig a les seues polítiques educatives, ara que fa just un any que en va ser nomenada.

STEPV comparteix les crítiques de FAPA-València a la Conselleria d’Educació

A la concentració han assistit representants dels AMPA en centres en barracons que la setmana passada també es van concentrar, en aquella ocasió davant el Palau de la Generalitat.
STEPV comparteix les crítiques de FAPA-València a la Conselleria d’Educació. El Sindicat denuncia que enguany, mentre s’ha retallat salari i plantilla de professorat de forma important, drets laborals i socials, beques de transport i menjador, que se sumen a les retallades de grups, programes d’atenció a la diversitat, etc., d’aquests últims dos anys, la Conselleria ha preferit preocupar-se dels qui més recursos tenen i facilitar la privatització de l’ensenyament, com denunciàvem ahir en la Mesa Tècnica sobre districte únic.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR