Universitats públiques

La secció de la UVEG de STEPV convoca vaga el 24 de març

L’assemblea de l’afiliació de la secció sindical de STEPV de la Universitat de València (UVEG) convoca a la vaga del 24 de març a tot el personal.

dimecres 11 març 2015 14:33 h

A continuació reproduïm el comunitat que ha emés la secció sindical amb la convocatòria.

L’assemblea d’afiliats de la Secció Sindical de STEPV-INTERSINDICAL VALENCIANA de la Universitat de València ha decidit convocar a tots els treballadors i treballadores del PDI i PAS de la mateixa a una vaga el proper 24 de març de 2015, per incidir en les mobilitzacions iniciades als campus, en resposta a la negativa del ministre Wert a escoltar als col·lectius afectats per les reformes en marxa.

L’aprovació del RD 3 + 2 a esquenes de la comunitat educativa, ha encès la protesta d’estudiants, professorat i personal administració i serveis, i lluny de retirar tal com se li ha exigit al MECD, o almenys garantir el seu finançament, aquest prepara nous plans que incidiran en la privatització del sistema universitari, en la seua mercantilització a efectes de competitivitat amb la consegüent disminució de la inversió pública i una pujada de les taxes en perjudici dels estudiants amb menys recursos econòmics.

STEPV-INTERSINDICAL VALENCIANA de la Universitat de València es reafirma en l’exigència de la retirada, o almenys garantir el seu finançament, del RD 43/2015, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, s’oposa als nous projectes d’acreditació d’universitats i de creació i reconeixement de centres, i adverteix al ministre que posarà en marxa totes les mesures al seu abast, proposant als campus la continuïtat de les mobilitzacions i la convocatòria d’una nova jornada de vaga per paralitzar aquestes reformes antidemocràtiques, que atempten contra la qualitat de les universitats públiques i la igualtat d’oportunitats del col·lectiu d’estudiants.

Secció Sindical STEPV-Iv de la Universitat de València.

9 de març de 2015

Descarregueu-vos el comunicat en PDF (41KB).


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR