La paga extraordinària de Nadal i el sou de desembre es cobraran el 29 o 30

Segons la darrera informació que hem rebut de la Conselleria d’Educació, el personal docent de l’escola concertada amb pagament delegat cobraran la paga extraordinària de Nadal, juntament amb el sou del desembre, el dijous 29 o divendres 30 de desembre.

dimecres 28 desembre 2011 10:55 h

Aquest dilluns 26 de desembre, STEPV va signar amb la resta de sindicats de la mesa d’ensenyament concertat la pròrroga de l’Addenda sobre l’aplicació de la reforma educativa, que manté els drets que a l’escola concertada s’han aconseguit fins ara.

Retard en el cobrament de la paga de Nadal i el sou

A la pregunta d’STEPV sobre quan es cobrarà la paga i l’extraordinària de Nadal, el director general d’Ordenació i Direcció de Centres, Rafael Carbonell, va respondre que l’ordre de pagament ja estava donada i que s’estava ja a punt de cobrar.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR