Condicions laborals

La Conselleria està estudiant el pagament retroactiu del complement de direcció des de 2013

En 2013 el govern anterior va retallar els complements de direcció en molts centres i gràcies a una sentència de STEPV s’han recuperat, però queda pendent el període entre 2013 i 2016

La retallada en la classificació de centres va afectar sobretot els centres de persones adultes

divendres 16 novembre 2018 13:24 h

STEPV va tornar a plantejar el tema del complement directiu en la Mesa Sectorial d’Educació d’ahir. Recordem que en 2013 la Conselleria anterior va modificar unilateralment la classificació de centres, de la qual depenen les quantitats a cobrar pels equips directius, i la va rebaixar en molts centres educatius, la majoria centres de formació de persones adultes. En 2015 STEPV va guanyar una sentència que anul•lava la classificació de centres de 2013 i es va negociar una nova classificació de centres que ha recuperat les retallades del govern anterior, però només s’ha aplicat a partir del curs 2016/17.

STEPV ha estat l’únic sindicat que ha reclamat a la Conselleria d’Educació que s’aplicara de forma retroactiva des de 2013

STEPV ha estat l’únic sindicat que ha reclamat a la Conselleria d’Educació que s’aplicara de forma retroactiva des de 2013. Ahir en la Mesa Sectorial, el Director General de Política Educativa, de qui depèn aquest tema, va informar que ja han començat a fer l’estudi econòmic per dur endavant la proposta plantejada per STEPV.
El Sindicat celebra aquest fet i insta a l’administració a concloure l’estudi el més prompte possible i abonar retroactivament els complements corresponents en els períodes pendents, és a dir, entre 2013 i 2016.
STEPV continuarà insistint en les meses de negociació per accelerar la resolució d’aquesta qüestió i que es restituisquen els drets retallats el més prompte possible.


16 de novembre de 2018


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR