La Conselleria convoca Mesa Sectorial per a denunciar els acords de plantilles docents

També informarà sobre l’execució o no del concurs de trasllats autonòmic

Signatura dels acords de plantilles el passat mes de juny de 2023

divendres 24 maig 2024 15:08 h

El dia després de la impressionant i multitudinària jornada de vaga en l’ensenyament públic no universitari, la Conselleria d’Educació ha enviat als sindicats, a les 14:09h, la convocatòria de Mesa Sectorial per al pròxim dijous 30 de maig per a denunciar l’acord de plantilles docents de primària, secundària i FP i proposar un calendari de negociació d’un nou acord perquè entre en vigor per al curs que ve.

STEPV no dubtarà en convocar accions de protesta davant la pretensió de retallar plantilles

Aquests acords els van signar tots els sindicats de la Mesa Sectorial (STEPV, ANPE, CSIF, CCOO i UGT) en el mes de juny de 2023 amb el govern del Botànic, encara no fa un any. Els acords de plantilles incrementarien en 5.000 docents el sistema educatiu durant els cursos 2023/24 i 2024/25. Per tant, aquest curs s’està aplicant una part dels acords, que estava previst completar el curs que ve.

La denúncia dels acords de plantilles no estava contemplada en la proposta de Conselleria de calendari de negociació. Sí que estava contemplat convocar en maig la Comissió de Seguiment de l’Acord de Plantilles, tal i com preveuen els acords, però no la seua denúncia, com es pot comprovar en aquest document.

La Conselleria no ha adjuntat cap proposta de noves plantilles docents, però tot indica que la idea és retallar les plantilles, tal i com ja va anunciar el Conseller d’Educació, José Antonio Rovira, en el mes d’agost, només prendre possessió, tal i com denunciava el Sindicat el passat 9 d’agost.

STEPV no dubtarà en convocar accions de protesta davant la pretensió de denunciar l’acord, l’incompliment del seu propi calendari de negociació i, sobretot, si la nova proposta de Conselleria, que desconeixem, intenta retallar les plantilles docents.

Etiquetat com a

retallades plantilles

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR