Oposicions

La Conselleria confirma l’ajornament de les oposicions de secundària a 2021 i de mestres a 2022

dimecres 01 abril 2020 14:08 h

La Conselleria ens acaba de comunicar que, malgrat que ahir no es va celebrar la reunió de la Sectorial d’Educació amb el Ministeri, sí que s’ha comunicat per part del Ministeri que es mantindran les condicions actuals de les oposicions en 2022. Per tant, la Conselleria, tal i com va proposar en la Mesa Sectorial de divendres 27 de març, ajornarà les oposicions del cos de mestres a 2022, ja que la condició era que es mantingueren les condicions actuals. Igualment, es confirma definitivament que s’ajornen les oposicions de secundària i altres cossos a 2021.

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR