Meses de negociació

La Conselleria accepta algunes de les propostes de negociació en el calendari per la present curs

L’administració ha fer arribar als sindicats la proposta definitiva dels temes de negociació per al que queda de curs

dimarts 05 febrer 2019 10:23 h

La Conselleria d’Educació ha fet arribar als sindicats de la Mesa Sectorial el calendari definitiu per a negociar aquest curs, un mes i mig després que la Junta de Portaveus abordara aquest punt el passat 14 de desembre.

Hi ha temes que no s’han inclòs en el calendari de negociació com la recuperació del poder adquisitiu

Entre els temes de negociació que va demanar STEPV i que no constaven en la proposta inicial s’ha inclòs la negociació de les plantilles de primària i de secundària (previstes per al mes d’abril), regulació dels CEFIRE i normativa sobre formació del professorat (previstes per a març), instruccions d’inici de curs de diversos ensenyaments com conservatoris i escoles d’art i disseny i el decret de permisos i llicències (previstes per al mes de maig).
Tanmateix, hi ha temes que no s’han inclòs en el calendari de negociació i que reclamava STEPV com la recuperació del poder adquisitiu del professorat, reducció de jornada per a majors de 55 anys, una nova normativa d’itineràncies o un pacte d’estabilitat per al professorat interí en aquest context d’oposicions massives, entre altres temes.
El Sindicat continuarà proposant la negociació d’aquests i d’altres temes i estarà vigilant al compliment del calendari de negociació i treballarà en la negociació per la millora de les condicions laborals en la normativa que es negocie els pròxims mesos.

Consulta ací el calendari de negociació

Etiquetat com a

junta de portaveus

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR