Professorat interí

Grup de treball sobre les titulacions de les persones que van entrar en borsa per les oposicions de 2017, 2019 i de les aprovades en 2021

En breu es publicaran les llistes i s’obrirà un procediment per acreditar la titulació, si s’escau.

dimarts 01 març 2022 10:35 h

- Conselleria ha acabat de revisar les titulacions de les totes les persones que han accedit a la borsa en els diferents procediments selectius des de l’any 2017.
- Hi ha 1186 persones de les quals no han pogut comprovar si posseïen els requisits necessaris al moment de la inscripció a l’oposició.
- Cap a final de setmana o principis de la propera publicaran una resolució per poder acreditar els requisits, si s’escau.
- Es publicaran dos llistats:
    1.- Persones de les quals Conselleria ja ha pogut comprovar els requisits i que, per tant, no hauran d’acreditar cap documentació.
    2.- Persones de les que encara no han pogut revisar els requisits. Els hauran d’acreditar.

- En la mateixa resolució, s’especificarà el tràmit telemàtic en el qual es podrà comprovar quin és el requisit (o requisits) sense acreditar i on es podrà aportar la documentació justificativa.
-  El termini per poder acreditar els requisits serà de vint dies.
- Les persones que han participat en alguna de les oposicions mencionades, però estaven a eixa mateixa borsa amb anterioritat a 2017 no apareixeran a cap llistat, perquè no estan afectades per aquest procediment.
- En publicar-se la resolució, STEPV convocarà assemblees informatives.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR