Mobilitzacions

FAPA-València secundarà la Vaga del 29-M i convoca a pares i mares a seguir-la amb una carta

dimarts 27 març 2012 11:56 h

Reproduïm la carta adreçada per FAPA-Valènciaa les AMPA.
Estimades AMPA,
La federació de pares i mares d’alumnes, en representació de totes les seues AMPA, mostra el seu suport a la convocatòria de vaga general per part dels sindicats contra la reforma laboral. D’aquesta manera FAPA-València us convoca a secundar la vaga el pròxim dijous 29 de març i demanar-vos així ,a tots els pares i mares, que no porteu als vostres fills i filles eixe dia a l’escola, a més de participar en totes les manifestacions que es convoquen ja de vesprada.
Els pares i mares dels centres públics volen donar el seu suport a la veu unànime i reivindicativa de la convocatòria d’una vaga general davant la preocupació per la pèrdua dels drets dels treballadors/es que suposa la reforma laboral aprovada pel govern estatal i que repercuteix inevitablement en les condicions de vida de les generacions actuals i futures.
Des de FAPA-València considerem que la reforma no servirà per a eixir de la crisi, no crearà ocupació i satisfarà exclusivament a l’empresariat. Així mateix creiem que tots els drets dels treballadors i treballadores, aconseguits al llarg de molts anys de lluita, estan en perill i que la reforma laboral és la pitjor agressió contra els pilars bàsics de l’estat del benestar i la conquesta d’un dret social bàsic com és el treball digne.
El futur laboral dels nostres fills i filles està en joc, contractes de formació precaris fins als 33 anys molts d’ells temporals amb acomiadament lliure, eixe és el mercat laboral que els espera i cal parar el país ara.
D’aquesta manera fem nostra la declaració de la Confederació Estatal d’AMPA de la convocatòria de vaga general del 29M (que trobareu adjunta) i us encoratgem a que la secundeu.
Gràcies com sempre pel vostre suport, treball i esforç.
Executiva de FAPA-València


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR