Mobilitzacions

El consell nacional d’STEPV ratifica la convocatòria de vaga del 14-N

També ha aprovat el pla d’acció sindical 2012/13 i un document d’anàlisi de la LOMQE

STEPV

dissabte 20 octubre 2012 15:02 h

El consell nacional d’STEPV, reunit aquest matí a Algemesí, ha acordat ratificar la convocatòria de vaga general anunciada ahir per la Cimera Social per al proper 14 de novembre.

La vaga general també és la vaga de l’ensenyament valencià.

El consell nacional considera que hi ha motius més que suficients per a convocar la vaga, també en l’àmbit educatiu, com són les retallades que afecten tota la comunitat educativa. La comunitat educativa ha donat resposta sistemàticament a cada una de les agressions que hem rebut, com s’ha demostrat aquesta mateixa setmana. Per això, aquesta vaga general també és la vaga de l’ensenyament valencià.
D’altra banda, també s’ha aprovat el pla d’acció sindical del curs 2012/13, en els diversos àmbits educatius: pública no universitària, privada i universitats. El pla insisteix a mantindre la mobilització, el més unitària possible, per posar fre a la política de retallades dels governs valencià i espanyol.
Finalment, el consell ha ratificat un document d’anàlisi de la LOMQE (que podeu trobar en l’Allioli 250, acabat de publicar) i que desmunta punt per punt els objectius neoliberals que fonamenten aquesta llei.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR