Universitats públiques

El Consell Nacional d’STEPV haurà de decidir si signa o no el conveni col·lectiu per al personal laboral d’universitat

dimecres 24 abril 2019 15:49 h

STEPV decidirà la seua posició en relació al conveni col·lectiu del personal laboral de les universitats públiques valencianes en el proper Consell Nacional. El funcionament d’un sindicat assambleari requereix uns temps que imposibiliten donar una resposta en el termini que ens havien demanat. Una vegada presa la decisió, STEPV farà públic si s’adhereix o no al conveni.

Després de quasi 3 anys de negociació, el text introdueix millores, en les quals STEPV ha treballat amb fermesa i convicció, però també conté amenaces a les condicions laborals que en l’actualitat tenen alguns col·lectius. Aquesta circumstància fa que el debat i la reflexió siga més necessària que mai, i desaconsella les presses a la fi d’un procés tan llarg.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR