Professorat interí

Desenes de docents interins es concentren a Alacant i València en rebuig a la denúncia de l’acord

STEPV i AFID confien en què la pressió sindical unitària es mantinga per tal que qui resulte beneficiat del procés de negociació siga el professorat interí.

Concentració del personal interí.

dimecres 30 novembre 2011 16:09 h

STEPV i AFID confien en què aquesta pressió sindical unitària es mantinga

Desenes de professors i professores interines han participat en les concentracions convocades per STEPV i AFID a Alacant i València en rebuig a la denúncia de l’acord de professorat interí i pressionar a l’administració per a mantindre els guanys adquirits del professorat interí quant al cobrament de l’estiu i la retirada de la resta de propostes que empitjoren les condicions laborals. La concentració també ha estat convocada per CCOO i UGT i a la qual s’ha sumat CSIF.
Recordem que la Conselleria ha denunciat tres articles i una disposició addicional de l’acord assolit ara fa un any i ha proposat una nova redacció d’aquests articles que representava un greu empitjorament de les condicions laborals del professorat interí, ja que implicava deixar de pagar els mesos d’estiu al professorat adjudicat a partir de l’1 de setembre i, en els ensenyaments no obligatoris, un canvi en la durada de la jornada laboral o en alguns casos el cessament del contracte en el mes de juny.
La pressió sindical unitària en la Mesa del passat 23 de novembre va aconseguir que la Conselleria no impose aquesta nova redacció i negocie aquests punts i altres de l’acord d’interí que proposen les organitzacions sindicals per a introduir millores en la pròxima mesa de negociació, que se celebrarà el proper dia 7 de desembre.
STEPV i AFID confien en què aquesta pressió sindical unitària es mantinga per part de tots els sindicats de la Mesa Sectorial per tal que qui resulte beneficiat del procés de negociació siga el professorat interí.
STEPV i AFID convocaran noves assemblees de professorat interí el dia 12 de desembre per informar del resultat de la Mesa i acordar les accions que es consideren oportunes.
Llig la resolució de la Permanent de la Junta de Personal Docent no universitari de València contra la denúncia de determinats articles de l’acord d’interins.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR