Condicions laborals

Convocatòria d’assemblea de PTFP sobre la Mesa de negociació amb el Ministeri

Dijous 29 d’abril a les 18h

dimecres 28 abril 2021 08:50 h

L’assemblea es convoca després de la mesa de negociació amb el Ministeri, sobre la modificació del RD 276/2007 d’ingrés a la funció pública docent i les accions a convocar si es manté la proposta d’eliminar l’annex VI (en aquest enllaç teniu la notícia sobre les repercussions que tindria aquesta mesura si s’aplica).

Assemblea
Dijous 29 d’abril de 2021 a les 18 h en aquest enllaç


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR