Dignitat del professorat

Concentració per exigir la incorporació immediata a les Borses de treball del personal opositor

Les persones que no van superar les proves però tenen la titulació corresponent encara no han estat incloses en les borses de treball, com diu la normativa

dijous 31 octubre 2019 14:26 h

És per això que aquest personal està perdent oportunitats d’accedir a les places que setmana rere setmana s’estan ofertant en les adjudicacions contínues.
Aquesta situació, que també va passar l’any passat en les oposicions del cos de mestres, perjudica clarament aquest col·lectiu, que només pot accedir a les places ofertades per difícil cobertura quan, en teoria, ja haurien d’estar inclosos en les Borses de treball.

STEPV i Intersindical Valenciana ja estan fartes de reclamar la dotació necessària per atendre les necessitats de personal

STEPV ha reclamat a la Conselleria d’Educació en diverses ocasions que s’agilitze la incorporació d’aquest personal a les borses perquè no preguen drets i puguen treballar el més prompte possible.
La Conselleria s’ha compromés a fer-ho, però a hores d’ara no ho ha fet encara, fet que STEPV considera intolerable.
Es tracta de les persones aspirants que no han superat les proves de l’oposició de juny/juliol de 2019, però que tenen la titulació corresponent a l’especialitat per la qual s’han presentat.
STEPV s’ha reunit recentment amb personal afectat i s’ha acordat convocar una concentració de protesta el pròxim dijous 7 de novembre a les 11h a la Conselleria d’Educació per tal d’exigir la incorporació immediata a les borses de treball, tal i com diu la normativa de convocatòria de les oposicions.
Si encara no s’ha incorporat aquest personal a les borses de treball és per la manca de personal administratiu suficient en la Conselleria d’Educació. STEPV i Intersindical Valenciana ja estan fartes de reclamar a l’administració la dotació necessària per atendre les necessitats de personal administratiu que puguen agilitzar els nombrosos precediments a què han de fer front, tant en la Conselleria d’Educació com en les diferents direccions territorials. És per això que recentment STEPV i STAS han posat en marxa una campanya conjunta per reclamar aquest personal i no dubten en convocar les accions necessàries perquè l’administració valenciana estiga a l’alçada de les necessitats de la ciutadania i puga actuar amb eficàcia i eficiència.


Comentaris

Carlos Marco Blasco

31 octubre 2019 / 20:28 h

No es pot deixar a professors que tant han treballat i tenen més de 55 anys en l’atur. Mai tornaran a tindre treball.  Fins i tot per la imatge que donaran a la població de que un profesor és un no res ni miqueta. I fins i tot per la depresió lògica i patológica que tindran per sempre.

Vicent Marzà tindria que convocar en 2020 poquísimes plaçes en oposicions si és d’esquerres i estima salvar la gent, com proclama Mònica Oltra. Amb més de 50 anys la pura memoria es perd molt,  però no el saber com planificar i explicar en una clase: L’experiència guanya la memoria, i això està estudiat des de la Pedagogia, la Psicología i la Neurociencia.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR