Dret a l’educació

Concentració en el Palau de la Generalitat per a reclamar millores en els centres d’educació especial

STEPV ha donat suport a la convocatòria i insta a la Conselleria a atendre les seues peticions

Un moment de la concentració d'aquest matí

dissabte 09 març 2019 16:07 h

Aquest matí ha tingut lloc una concentració davant el Palau de la Generalitat a València dels centres d’educació especial per a reclamar millores en les seues condicions.

STEPV ha donat suport i ha assistit a la concentració i insta a la Conselleria d’Educació a atendre les peticions d’aquests centres que es resumeixen en el manifest llegit en la concentració i que adjuntem.
A la concentració ha assistit professorat, famílies i alumnat de molts centres d’educació especial, d’Alacant, València i Castelló, que han exposat les seues reivindicacions i demandes durant la concentració. Al final de l’acte s’ha llegit el manifest i s’ha reclamat l’atenció de l’administració a la problemàtica concreta d’aquests centres.

Manifest del 9M dels Centres d’Educació Especial
MANIFEST_9_de_març_per_la_millora_dels_Centres_d’Educació_Especial!.pdf


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR