Oposicions

Campanya “No a les oposicions en plena pandèmia”: Manifest per als centres i cartells per a fer-se fotos

STEPV facilita un model de manifest de rebuig a la celebració de les oposicions en aquesta situació de pandèmia. Igualment posem a la vostra disposició els cartells de la campanya perquè us feu fotos (individuals o col·lectives) i les pengeu a les xarxes socials (també podeu elaborar els vostres propis cartells).

dimarts 10 novembre 2020 17:00 h

Manifest
STEPV facilita aquest manifest als centres educatius, basat en el que ahir va aprovar l’IES Las Lomas d’Alacant per unanimitat, en el qual se sol·licita a la Conselleria que no es convoquen oposicions enguany. És un text en word que es pot modificar i adequar perfectament.
La proposta és que aproveu el manifest en pròxim claustre o bé que convoqueu una assemblea de professorat en el seu defecte i l’aproveu.
Envieu el manifest a les adreces següents:
- Direcció General de Personal: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
- Secretari Autonòmic d’Educació: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
- Conseller d’Educació: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
També us demanem que ens envieu una còpia a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
Gràcies

Descarrega’t ací el manifest

Cartells
Us facilitem els cartells en format pdf que estem fent servir en la campanya perquè els imprimiu i us feu fotos i els pengeu en les xarxes socials amb el hastag #DeixeunosRespirar. Teniu dos enllaços, un en tamany DIN-A4 i un en DIN-A3 i dins de cada enllaç teniu tots els cartells perquè imprimiu el que considereu.
Cartells en DIN-A4
Cartells en DIN-A3


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR