Professorat interí

Admés a tràmit el recurs de Conselleria contra la sentència de l’acord d’interins

El nou govern pot retirar el recurs i aplicar la sentència

dilluns 22 juny 2015 14:08 h

STEPV ha rebut la notificació que el TSJ ha admés a tràmit la notificació de presentació d’un recurs de cassació al Tribunal Suprem contra la setència guanyada per STEPV que anul·la l’acord de professorat interí de 2013.

STEPV insistirà al nou govern perquè retire el recurs i aplique la sentència

El TSJ dóna de termini a Conselleria fins l’1 de setembre de 2015 per a formalitzar el recurs que ara ha anunciat i admés a tràmit el TSJ.
Però mentrestant, el nou govern valencià podrà, quan prenga possessió previsiblement la setmana que ve, desestimar la presentació del recurs, si encara no s’ha presentat o retirar-lo en cas que ja s’haja presentat.
STEPV insistirà al nou govern perquè retire el recurs i aplique la sentència. D’aquesta manera, la sentència serà ferma i no es rebaremarà cap interí en les oposicions de 2015. També proposarà, de cara a les adjudicacions de juliol, que el professorat rebaremat en 2013 recupere el seu lloc en la borsa, en aplicació de l’acord de professorat interí de 2010, que és el que estarà vigent.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR