DOGV Capçaleres

DOGV del 16 gener 2020

DOGV de 16/1/2020, Núm 8718

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
ORDRE 1/2020, de 7 de gener, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca procediment selectiu d’accés al cos d’inspectors d’Educació.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 14 de novembre de 2019, de la Direcció General d’Inclusió Educativa, per la qual s’autoritza i es regula el funcionament, amb caràcter experimental, d’unitats educatives terapèutiques per a la resposta integral a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de trastorns greus de salut mental, per al curs escolar 2019-2020.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 26 de març de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització al centre docent estranger Altea International School, a l’Alfàs del Pi.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 3 de desembre de 2019, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es convoquen les proves, per a persones sense requisits acadèmics, d’accés als ensenyaments esportius de règim especial de grau mitjà i de grau superior, conduents a les titulacions oficials de tècnic o tècnica esportius i tècnic o tècnica esportius superiors.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució d’11 de desembre de 2019, del director general de Centres Docents, per la qual es dicten instruccions relatives a la sol·licitud d’accés al règim de concerts, modificació i/o pròrroga dels concerts educatius a la Comunitat Valenciana durant el mes de gener de 2020.