DOGV Capçaleres

DOGV del 26 abril 2018

DOGV de 25/4/2018, Núm 8282

I. DISPOSICIONS GENERALS

Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
DECRET 46/2018, de 13 d’abril, del Consell, pel qual es modifica el Decret 193/2015, que aprova el Reglament de la Llei 7/2015, de participació i col·laboració institucional de les organitzacions sindicals i empresarials representatives a la Comunitat Valenciana.

II. AUTORITATS I PERSONAL

C) ALTRES ASSUMPTES

Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana
RESOLUCIÓ de 20 d’abril de 2018, de la Direcció de l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana, per la qual es designa el tribunal encarregat de realitzar la prova específica per a persones sense requisits acadèmics (art. 69.5 LOE) previst en les proves d’accés a les ensenyances artístiques superiors d’Art Dramàtic, Arts Plàstiques (Ceràmica), Dansa, Disseny i Música.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 3 d’abril de 2018, del director general de Política Educativa, per la qual s’autoritza un programa d’innovació educativa per a posar en funcionament una aula didàctica de cultura contemporània a la Casa Joan Fuster de Sueca per a difondre i dinamitzar l’obra fusteriana, durant el curs 2018-2019.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 9 d’abril de 2018, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual es modifica l’adscripció, a efectes d’escolarització de l’alumnat, de centres que imparteixen ensenyaments d’Educació Primària a instituts i seccions d’Educació Secundària.

V. ANUNCIS

B) LICITACIÓ I ADJUDICACIÓ DE CONTRACTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Declaració de deserta de la licitació número CNMY18/CD10A/9. Servei de gestió del bo infantil de la Comunitat Valenciana.