Condicions laborals

STEPV exigeix millorar les condicions laborals del professorat en les instruccions d’inici de curs

Aquest matí s’han tractat les instruccions d’infantil i primària en Mesa Sectorial

dimarts 11 juliol 2017 17:29 h

Tot i que estava previst que es negociaren les instruccions d’infantil i primària i les de secundària i batxillerat i FP Bàsica, només ha donat temps a tractar les primeres.

La Conselleria s’ha compromés a tractar totes aquestes qüestions el curs que ve

STEPV ha exigit millores quant a les reduccions horàries de les coordinacions (n’hi ha que no tenen cap hora de descompte o són totes complementàries quan haurien de ser lectives) i que es contemple al coordinació de prevenció de riscos laborals. També ha demanat que s’apliquen descomptes horaris al professorat major de 55 anys.
El Sindicat ha tornat a reivindicar la negociació de les plantilles d’infantil i primària per a recuperar el tutor generalista en tots els centres educatius i l’actualització del ROF, que és de l’any 1997.
La Conselleria s’ha compromés a tractar totes aquestes qüestions el curs que ve, ja que s’ha de preveure pressupostàriament.
D’altra banda, STEPV ha sol•licitat un debat més profund respecte a l’apartat de la vestimenta de l’alumnat, novetat en aquestes instruccions d’inici de curs. El Sindicat considera que unes instruccions no solucionen aquesta qüestió i que cal tindre en compte les actuacions dutes a terme en els centres docents en el marc del pla de convivència que han donat resultats positius.
Dijous continuarà la negociació de la resta d’instruccions d’inici de curs.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR