Calendari escolar

STEPV inicia una campanya en els centres perquè manifesten el seu rebuig a l’inici el 3 de setembre

Ofereix un model adreçat a la Conselleria d’Educació perquè es modifique la data de l’inici del curs escolar no més prompte del 7 de setembre

STEPV

dijous 18 juny 2015 13:07 h

STEPV va anunciar que si la Conselleria d’Educació en funcions mantenia la data d’inici de curs el 3 de setembre, iniciaria una campanya perquè els centres educatius mostraren el seu rebuig i proposaren modificar aquesta data.

Avui s’ha publicat en el DOCV el calendari escolar. La Conselleria en funcions insisteix en començar el curs en Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP el 3 de setembre.
STEPV facilita un model perquè els centres educatius registren en Conselleria el seu rebuig i demanen al nou govern la seua modificació immediata en prendre possessió del govern.
Enllacem ací el model (que és perfectament adaptable i modificable)
Demanem als centres que si presenten l’escrit ens facen arribar còpies al sindicat per mail (.(Javascript ha d'estar habilitat per a veure aquesta adreça de correu)), per FAX (96 392 43 34) o per correu postal (C/Juan de Mena, 18, 46008, València)
Gràcies

Etiquetat com a

calendari escolar

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR