Professorat interí

STEPV considera insuficients els canvis de l’acord i manté la convocatòria de vaga

Conselleria presenta un nou esborrany d’acord

STEPV informa de la Mesa Sectorial a les persones concentrades a la porta de la Conselleria

dimecres 13 març 2013 15:54 h

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial per a tancar la proposta d’acord de professorat interí que ha imposat la Conselleria d’Educació en denunciar l’acord subscrit en 2010.

El Director General ha convocat una nova Mesa divendres a les 13h per a signar l’acord

El Director General de Personal, Santiago Martí, ha presentat un nou esborrany en què ha introduït tres canvis. En primer lloc, el professorat interí amb serveis prestats amb anterioritat a l’acord de 1993 mantindrà el seu lloc en borsa; en segon lloc, incorporen el professorat de borses extraordinàries que no s’han presentat mai a oposicions, que no constava en l’acord anterior, i que s’ha de presentar obligatòriament a les oposicions per a ser rebaremats; i, en tercer lloc, es retira el nomenament per vacant fins el 30 de juny i es manté fins “la finalització del curs escolar”. Sobre aquest darrer punt, STEPV desconfia que es mantinga perquè, igual que passa ara amb el Decret Vela que limita tots els nomenaments a 30 de juny fins 2014, en qualsevol moment es pot regular en normativa superior aquesta limitació, encara que l’acord diga una altra cosa.
STEPV ha demanat dades del nombre de gent que es veuria afectada per aquest nou esborrany (les faran arribar abans de divendres a les organitzacions sindicals) i ha mantingut la demanda que aquest acord no afecte a les borses actuals i, en tot cas, que es retire o afecte al personal que s’incorpore a partir d’ara a les borses.
El Director General ha informat que aquesta és l’última proposta que fan i ha convocat una nova Mesa per a divendres a les 13h perquè els sindicats decidisquen si signen o no l’acord.
STEPV ha valorat que les modificacions quant a l’ordenació de les borses són insuficients ja que la majoria del col·lectiu continua sent afectat per la rebaremació i ha anunciat que manté la convocatòria de vaga de sis dies els pròxims 20, 21, 22, 25, 26 i 27 de març si la Conselleria no modifica d’ací a divendres la seua postura.
Consulta ací la nova proposta d’acord.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR