Eleccions sindicals

Presentació de la candidatura de STEPV-Camp de Morvedre a les eleccions del 4 de desembre

STEPV-Iv ha presentat al Port de Sagunt els membres del Camp de Morvedre que formen part de la candidatura en les eleccions sindicals a l’ensenyament del proper 4 de desembre, en una sala plena de gom a gom.

Beatriu Cardona, cap de llista de STEPV, s'adreça al públic

dijous 20 novembre 2014 10:15 h

L’acte, que ha estat presentat per Imma Coret (permanent sindical a la comarca), ha comptat amb la presencia de Marc Candela (actual president de la Junta de Personal Docent), Beatriu Cardona (cap de llista de la candidatura) i Vicent Mauri (membre del Secretariat Nacional).

Beatriu Cardona: “La força dels sindicats depén del vot del professorat”

Imma Coret ha destacat la tasca reivindicativa i d’assessorament al professorat que s’ha fet al llarg d’aquest anys, tant en la seu com a les assemblees fetes als centres educatius de la comarca. Així mateix, ha remarcat la participació i el treball dut a terme per la militància en les diferents mobilitzacions organitzades a tot arreu de la comarca, bé de manera conjunt amb la Plataforma per l’ensenyament públic del Camp de Morvedre, bé convocant en solitari davant la inacció i els interessos particulars de la resta de sindicats.

A continuació, ha pres la paraula Vicent Mauri (membre de la direcció de STEPV-Iv), el qual ha destacat les virtuts del model assembleari de participació en què es fonamenta STEPV. En aquest sentit, ha denunciat la firma del acord de 23 d’octubre del 2014, que prorroga les retallades. “Nosaltres no firmarem cap acord sense tenir present la voluntat del professorat. La força en la gran mobilització contra el Decret Vela ens la van donar les treballadores i els treballadors de l’ensenyament, de la sanitat, de la funció pública. I són ells els qui en referèndum es van negar a claudicar davant del que després alguns sindicats van firmar amb Moragues”.

Marc Candela (actual president de la Junta de Personal Docent no Universitari de València) ha explicat la faena feta per la Junta de de Personal, presentant demandes davant la conselleria o personant-se en els centres per denunciar les deficiències en les infraestructures. Candela ha denunciat també el menyspreu que la conselleria té per la representació del professorat en negar-los un lloc on reunir-se.

Beatriu Cardona (número u de la candidatura de STEPV) ha pres la paraula en últim lloc per desgranar el programa reivindicatiu i de defensa de l’escola pública de qualitat i en valencià, senya d’identitat del sindicat. Cardona ha centrat el seu discurs en fer una crítica profunda i raonada de la LOMQE, un llei educativa que ens fa retrocedir dècades i dècades i que espera que tinga una vida molt curta i ha exposat les línies mestres en què es basa el projecte d’escola equitativa, solidària, arrelada al medi i que educa en i per a la llibertat que promou STEPV.

Imma Coret presenta l’acte
imma

Les persones candidates de STEPV del Camp de Morvedre per a les eleccions sindicals del 4 de desembre
candidats


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR