Les Marees per l’Educació Pública donen suport a l’Acampada de València

Resolució aprovada en les I Jornades de les Marees

Un moment de la jornada d'ahir en l'Acampada per l'Escola Pública

dijous 17 juliol 2014 14:01 h

Les Marees per l’Educació Pública, reunides els dies 16, 17 i 18 de juliol a Nigran (Galícia) en les seues I Jornades estatals, han aprovat una resolució de suport a l’Acampada per l’Escola Pública de València, que se celebra els mateixos dies.
La resolució aprovada és la següent:

Les Marees per l’Educació Pública comparteixen els motius que han portat a convocar l’acampada

Resolució de les I Jornades de les Marees per l’Educació Pública de suport a l’Acampada per l’escola pública al País Valencià

Les I Jornades de les Marees per l’Educació Pública, reunides a Nigran (Galícia) els dies 16, 17 i 18 de juliol dóna suport a l’Acampada per l’Escola Pública que té lloc a València durant els mateixos dies.
Les Marees per l’Educació Pública comparteixen els motius que han portat a convocar l’acampada: el rebuig a la LOMQE, a les retallades i a la privatització de l’educació.
A més, les Marees per l’Educació Pública donen suport als centres educatius que han mantingut una lluita continuada pel manteniment de les unitats i centres educatius. Són un clar exemple d’aquesta lluita el col·legi Ciutat d’Oviedo de Torrevella, la denúncia de les comunitat educatives de Calp, Elx i Torrent vers la construcció dels CIS (Centres d’Iniciativa Social), els tancaments del Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent i el Ciutat de Cremona d’Alaquàs contra la supressió d’unitats d’infantil, la reivindicació del dret d’aprendre en valencià de la Plataforma Prou de la Vall d’Albaida i del CEIP Pare Català de Benimaclet i de les cinc escoles de la ciutat de Castelló, així com les accions de tantes i tantes altres escoles.
Finalment, les Marees per l’Educació Pública insten a l’administració valenciana a atendre les demandes d’aquests centres educatius i posar fi a les polítiques de retallades i privatització de l’ensenyament.

Nigran, 16 de juliol de 2014

Video crònica de Vilaweb de la jornada d’ahir

 


Pares i mestres valencians es planten davant la… per vilawebtv


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR