Professorat interí

La Conselleria no aplica l’acord de 2010 quant al pagament de l’estiu del professorat interí

També incompleix el compromís d’abonar la nòmina des de l’1 de setembre al professorat interí de conservatoris

dijous 05 novembre 2015 16:04 h

L’acord de professorat interí de 2010, que està en vigor actualment, estableix que el professorat interí adjudicat amb una vacant fins el 31 de desembre cobrarà els mesos de juliol i agost. En canvi, la Conselleria d’Educació està mantenint el criteri de l’acord de 2013, anul·lat per una sentència guanyada per STEPV en el mes de juny, segons el qual el professorat interí adjudicat a partir de setembre serà cessat el 30 de juny i, per tant, no cobrarà l’estiu.

Si no se solucionen aquests dos problemes, STEPV convocarà les accions pertinents

Tanmateix, en la mesa sectorial del mes de juliol en la qual la Conselleria d’Educació va anunciar que aplicaria la sentència guanyada per STEPV i mantindria l’acord de 2010, va afirmar que els nomenaments de vacants fins el 31 de desembre cobrarien l’estiu.
Per tant, ens trobem davant d’un incompliment per part de la Conselleria d’Educació quant al pagament de l’estiu al professorat interí. STEPV exigeix el compliment de l’acord de 2010 i el pagament de l’estiu al professorat afectat. Així es traslladarà en la reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord de 2010 prevista per a la setmana que ve.

Impagaments professorat interí de conservatoris
D’altra banda, també s’incompleix el compromís de Conselleria d’abonar la nòmina des de l’1 de setembre al professorat interí de conservatoris adjudicat l’11 de setembre. Aquest professorat hauria d’haver estat adjudicat en juliol, però la Conselleria va paralitzar aquesta adjudicació pel problema de les concessions de les comissions de serveis en els conservatoris superiors.
La Conselleria es va comprometre a abonar les nòmines des de l’1 de setembre però, segons la Direcció General de Personal, la intervenció econòmica ha posat problemes per a fer aquests abonaments. Segons les mateixes fonts, estan intentant solucionar-ho i abonar finalment les nòmines des del dia 1 de setembre.
Aquest professorat es veu doblement afectat: d’una banda no cobrarà l’estiu i d’altra banda no cobra els 10 primers dies de setembre. I tot perquè la Conselleria va ajornar les adjudicacions d’aquest col·lectiu fins al mes de setembre. La indignació del professorat afectat és evident i fonamentada.

Si no se solucionen aquests dos problemes, el de l’abonament de l’estiu i el dels impagaments de les nòmines del professorat interí des del dia 1 de setembre, STEPV convocarà assemblees del professorat afectat i plantejarà les accions necessàries perquè es complisca la normativa i els compromisos adquirits per Conselleria.

Etiquetat com a

nòmines impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR