Professorat interí

La Conselleria d’Educació recorre la sentència que anul·la l’acord de professorat interí

Ha presentat l’anunci de recurs contra la sentència. Si el Suprem l’admet a tràmit té un més per a formalitzar el recurs.

STEPV

Dimecres 17 Juny 2015 19:30 h

Fonts de la Conselleria d’Educació han confirmat a STEPV que s’ha presentat l’anunci del recurs de cassació contra la sentència guanyada pel Sindicat que anul·la l’acord de professorat interí de 2013.

STEPV demanarà al nou govern la paralització de l’acord i l’aplicació de la sentència

Si s’admet a tràmit, la Conselleria disposa d’un mes per a formalitzar el recurs, és a dir, per a argumentar perquè està en contra de la sentència. Quan es complisca aquest mes, finals de juliol o principis d’agost, el Tribunal Suprem ha de fallar a favor o en contra del recurs de Conselleria a partir de setembre i això pot durar anys.
Mentrestant es configurarà el nou govern -esperem que com a molt tard a principis de juliol- que té capacitat per a retirar el recurs i aplicar la sentència. STEPV així ho sol·licitarà només prenga possessió el nou conseller o consellera. Igualment demanarà que es recupere el professorat reordenat després de les oposicions de 2013 en les especialitats que van tindre oposició.
Per a més informació, consulteu aquesta guia.  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR