retallades

Conselleria estudia retallar el complement retributiu autonòmic

Es tracat d’adaptar les retibucions del professorat dels centres concertats a les retallades de juliol del govern de Rajoy.

dimecres 26 setembre 2012 12:53 h

Tècnics de la Conselleria d’Educació estan estudiant la manera de retallar el Complement Retributiu Autonòmic (CRA) que tenim els docents en pagament delegat, com a conseqüència de les noves mesures publicades en el BOE del 14 de juliol del 2012, anunciades pel govern de Rajoy, on suprimeixen la paga extraordinària de nadal del funcionariat públic.

Conselleria s’ha de fer càrrec de les cotitzacions per les jubilacions parcials

Segons el nostre conveni V de concertada no ens poden tocar ni el salari base, ni els triennis, per tant retallaran del CRA, d’aquesta manera l’homologació amb el funcionariat de la pública serà l’adequada, ja que segons Conselleria no podem cobrar en nòmina ni més ni menys que els nostres companys d’ensenyament públic.

Com es veurà reflectit en les nostres nòmines?

Estan com hem dit adés valorant-ho i només ho sapiguen passaran una circular en agost o bé setembre informant als centres concertats.

Cotitzacions de la jubilació parcial

Per altra banda a la pregunta de membres d’ensenyament privat d’STEPV sobre si l’Administració assumirà l’increment de la cotització dels treballadors i treballadores que es jubilen parcialment, ens han comunicat que de moment sí. En paraules textuals: “Per llei s’ha de fer càrrec d’aquest increment la Conselleria, per tant complirem amb la normativa vigent al respecte sobre jubilació parcial”.
Aquesta informació és important perquè si no trau cap Decret la Conselleria d’educació que diga el contrari, podem entendre que les empreses estan exhonerades de pagar aquest increment de cotització i poder així facilitar la jubilació parcial als seus treballadors/res-
Està per concretar la temporalitat d’aquesta nova notificació de l’INSS (Institut Nacional de la Seguretat social) a l’Administració, és a dir, si afectarà al personal que es jubila parcialment a partir de l’1 de gener de 2013 o s’ampliarà la temporalitat fins al 2017. Aquestes són dades i informació que ha de trasmetre l’INSS i que encarà estan en l’aire.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR