Plantilles docents

STEPV trasllada a la Conselleria l’enquesta dels centres educatius sobre increments de plantilla

La Conselleria ha informat al Sindicat que tots els centres educatius de l’enquesta tindran increment de plantilla

dijous 23 juliol 2020 19:59 h

En total 304 centres educatius han contestat l’enquesta llançada fa pocs dies per STEPV per conéixer les necessitats d’increment de plantilla per al curs que ve. D’aquests, 228 respostes corresponen a centres d’infantil i primària i 76 a centres de secundària i resta d’ensenyaments (escoles oficials d’idiomes, formació de persones adultes, ensenyaments artístics, formació professional, etc.).

STEPV continuarà treballant colze a colze amb els centres per garantir que el curs 2020/21 es desenvoluparà en condicions

El Sindicat ha traslladat els resultat de l’enquesta a la Conselleria perquè contrastara les peticions dels centres amb les dades de què disposa ara mateix l’administració per tal de subsanar o corregir les possibles discrepàncies que pogueren sorgir entre l’estudi que està realitzant la Conselleria centre a centre i les dades de què disposa el Sindicat gràcies a l’enquesta.
La resposta que ha obtingut STEPV per part de la Conselleria ha estat que, tot i que encara estan tancant la planificació de l’increment de plantilla centre a centre, disposaran d’increments de plantilla fins i tot els centres que no ho han sol·licitat. I que la immensa majoria dels centres enquestats pel Sindicat tindran l’increment sol·licitat per les direccions i, en alguns casos, més del que s’ha demanat. En una minoria dels casos els increments seran menors del que s’ha sol·licitat per motius diversos, però així i tot comptaran amb més plantilla.
Fins que no estiga tancat l’estudi i amb els números definitius de l’increment de plantilla necessari, la Conselleria no pot avançar encara més dades. Esperen acabar l’estudi en breu per tal de poder iniciar els procediments d’adjudicació, previstos com sempre per a finals de juliol, però que s’estan retardant com a conseqüència del treball que s’està duent a terme centre a centre. Per tant, és molt probable que les adjudicacions d’alguns col·lectius s’allarguen fins a la primera setmana d’agost.
La Conselleria ha garantit al Sindicat que hi haurà un increment important de places a ofertar en les adjudicacions de juliol per l’increment de plantilla que comportarà l’organització del curs 2020/21, ja que la immensa majoria dels centres haurà de desdoblar aules per poder garantir les distàncies de seguretat i l’atenció a l’alumnat.
STEPV continuarà treballant colze a colze amb els centres educatius per garantir que el curs 2020/21 es desenvoluparà amb seguretat, amb el professorat necessari i menors ràtios que possibiliten una adequada organització i atenció al nostre alumnat en el retorn a les aules.

Etiquetat com a

plantilles docents

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR