Llengua

STEPV s’oposa a la privatització de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià

Ja tenen reconeguda l’acreditació de llengües estrangeres

dilluns 02 desembre 2013 19:41 h

El passat 13 de novembre STEPV criticava la modificació publicada en el DOCV eixe mateix dia de les entitats que poden acreditar la certificació de llengües estrangeres perquè n’incloia de privades, entre les quals la Universitat Catòlica de València, CEU-Universidad Cardenal Herrera, Valencia International University (VIU).

Es confirma la paulatina però constant privatitizació dels serveis públics, com ja ve denunciant STEPV i la Intersindical

Precisament les mateixes que, segons ha publicat algun mitjà d'informació, ara pretenen autoritzar per a integrar-les en la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV).
STEPV s'oposa a aquesta nova privatització d'un servei públic, demanarà explicacions a la Direcció General de Política Lingüística aquesta setmana i, en cas que es confirme, n'exigirà la revocació d'aquesta decisió.
Si aquesta proposta va endavant es confirma, novament, la paulatina però constant privatitizació dels serveis públics, com ja ve denunciant STEPV i la Intersindical Valenciana des de fa temps, però especialment agreujada els darrers anys en serveis com l'educació o la sanitat.
STEPV considera que el Partit Popular no pot continuar en el govern per la situació d'emergència nacional i social a la qual han abocat la ciutadania valenciana després de les brutals retallades en els serveis públics i del tancament de RTVV. És per això que el Sindicat exigeix la dimissió del president Fabra i del seu govern i l'avançament de les eleccions.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR