Llengua

STEPV participa en la commemoració del 91 aniversari de les Normes de Castelló

Com cada any, Castelló per la Llengua, de la qual STEPV forma part, organitza activitats al voltant de la data en què es van signar les normes ortogràfiques del Valencià, el 21 de desembre de 1932 a Castelló de la Plana

Cartell de la commemoració de les Normes de Castelló 2023

dijous 14 desembre 2023 10:05 h

Enguany la commemoració de les Normes se celebra dissabte 16 de desembre a Castelló de la Plana. Les activitats previstes són:

- A les 18 h, des de la Plaça de les Aules al Passadís de les Arts: manifestació, mostra de cultura popular amb la Conlloga Muixeranga i Botafocs
- En acabar: concerts amb Hit Parit, Sutan i Palmer.

El Sindicat anima a participar d’aquesta commemoració i reivindicar la normalització del Valencià en tots els àmbits socials.
Us hi esperem!

#normesdecastello


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR