Condicions laborals

STEPV s’oposa a la modificació de l’horari d’investigació del professorat d’ensenyaments artístics superiors

Segons una circular de l’ISEA a les direccions dels centres l’horari d’investigació no estarà inclós en les 18h lectives, per primera vegada

dimecres 16 juny 2021 17:18 h

El Sindicat rebutja la modificació de l’horari lectiu recollida en la circular que des de l’ISEA s’ha fet arribar als seus centres, donant per fet que la investigació s’hauria de dur a terme fora de les hores lectives, contradient així el que quedava recollit al ROF (encara pendent de publicació) i empitjorant substancialment les condicions laborals del professorat. D’altra banda aquests aspectes han de ser negociats en Mesa Sectorial.

STEPV s’oposarà a qualsevol modificació de l’horari que empitjore les condicions laborals del professorat i/o genere retallades

STEPV ha contactat amb la direcció de l’ISEA per a demanar explicacions i una rectificació del document. L’ISEA ha contestat que en breu està prevista una mesa sectorial on es tractarà aquesta qüestió i ha argumentat que l’horari lectiu del professorat serà de 18h lectives el curs que ve, com en la resta d’ensenyaments (excepte el cos de mestres) i que no hi ha legislació que avale un altre horari. STEPV ha insistit que, precisament el decret recentment negociat sobre el ROF es parla clarament que l’horari del personal investigador està inclós en el seu horari lectiu, en l’article 70.3:
Article 70. La investigació en horari laboral
3. Als centres hi haurà professorat que opte per dedicar part del seu temps de docència a tasques d’investigació resseguint els paràmetres establerts per l’Institut, i també hi haurà professorat que dedique el seu temps plenament a la docència, tot sense perjudici del temps que hagen de destinar a la gestió de la seua pròpia activitat docent i la d’organització del centre.”

El Sindicat s’oposarà a qualsevol modificació de l’horari que fins ara s’estava aplicant en aquests ensenyaments i que empitjore les condicions laborals del professorat i/o genere retallades de professorat.
El Sindicat ha convocat assemblees dijous 17 de juny per la vesprada i dilluns 21 de juny pel matí per a tractar l’acreditació de la capacitat de tutela de les investigacions i tractarà també aquest tema.
Consulta ací els horaris i enllaços a les assemblees


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR