Sistemes de protecció

STEPV sol·licita una reunió a Conselleria per a informar sobre el pla de vacunació a les escoles

La Conselleria està enviant una circular als centres amb el pla de vacunació previst

dilluns 01 març 2021 21:53 h

La Conselleria d’Educació ha fet arribar als centres educatius una circular amb el pla de vacunació previst per a les pròximes setmanes. STEPV continua manifestant la seua preocupació pel col·lectiu major de 55 anys que està exclós de la vacunació perquè es tracta del vaccí d’AstraZèneca que encara no està testat en aquest col·lectiu. Igualment manifestem la nostra preocupació per la situació de les embarassades i lactants i els col·lectius amb malalties prèvies (immunodepressió greu, malaltia cardiovascular no controlada i malaltia hepàtica, renal, metabòlica/endocrina o neurològica greus), perquè en principi no està recomanada la vacunació per aquest col·lectiu.

És per això que STEPV ha sol·licitat a la Conselleria una reunió urgent perquè se’ns informe sobre el pla de vacunació i s’aborde la situació d’aquests col·lectius i les previsions de vacunació que s’estan treballant.

Etiquetat com a

vacunació

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR