Repressió policial

STEPV proposa aturar les classes demà divendres en protesta per les noves detencions d’alumnat

El Sindicat reitera la demanda de dimissió de la Delegada del Govern, Paula Sánchez de León per aquestes noves agressions.

dijous 16 febrer 2012 17:30 h

Davant la nova detenció de sis estudiants que estaven concentrats aquest migdia davant l’IES Lluís Vives de València en solidaritat amb l’estudiant detingut també ahir en el mateix lloc, STEPV proposa al professorat una aturada de classes demà divendres després de l’hora del pati i concentracions de protesta a la porta dels centres, en rebuig a aquesta nova agressió i en solidaritat amb l’alumnat detingut.

A més, el Sindicat també proposa que els centres s’adherisquen al comunicat elaborat ahir per la comunitat educativa de l’IES Lluís Vives i que demanen la dimissió de la delegada del govern, Paula Sánchez de León, per permetre per segona vegada aquests abusos policials, fent arribar al Fax de la Delegació del Govern (96 392 00 66) l’escrit que adjuntem.
El Sindicat insisteix en què aquestes agressions responen a una estratègia meditada de desprestigi i criminalització de l’ensenyament públic i de la comunitat educativa. Per tot això, el Sindicat continua animant al professorat i al conjunt de la comunitat educativa a mantindre i incrementar la pressió i las contundència de la resposta i continuar amb les mobilitzacions previstes per a aquest mes de febrer.
Escrit de l’IES Lluís Vives


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR