Condicions laborals

STEPV presenta recurs de reposició contra el Decret de Creació i les Instruccions d’Inici de Curs de l’EOI VV

Als recursos el sindicat qüestiona la legalitat de certs aspectes recollits a les instruccions que entren en contradicció amb normes de rang superior.

el professorat de l'EOI VV continua sense tindre un espai propi i el curs comença el proper dia 23

dijous 17 novembre 2022 19:35 h

El Sindicat ha presentat recursos de reposició tant al Decret de Creació de l’EOI VV com a les Instruccions d’Inici de Curs de l’EOI VV publicades el passat 3 de novembre. Als recursos el sindicat qüestiona la legalitat de certs aspectes recollits a les instruccions que entren en contradicció amb normes de rang superior.

El proper 23 de novembre està previst que comencen les classes d’aquesta nova EOI VV però de moment el professorat ni tan sols disposa dels espais propis necessaris ni d’unes mínimes condicions per poder començar el curs, de fet actualment ja estan havent-hi problemes de connexió. STEPV dona suport a les concentracions de protesta del professorat de l’EOI VV que demà (divendres 18) tornarà a manifestar-se a les portes de l’EOI de Castelló i anima al professorat a signar el manifest que es va fer arribar a totes les Escoles a principis de novembre (adjuntem el manifest).

Descarrega’t ací el manifest

Etiquetat com a

eoi virtual eoi

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR