STEPV-Iv ha recorregut, junt amb CCOO, UGT, CSIF i FSES, contra el decret llei de retallades

dijous 26 gener 2012 10:41 h

Recordem que en aquest decret no sols es retallen drets de les empleades i empleats del món funcionaral, sinó que també es pretén regular les relacions laborals entre l’empresa i treballadores i treballadors del sector de l’ensenyament privat concertat.

Les persones afectades per aquest decret ha de reclamar de forma individual i pot demanar el suport i l’assessorament a STEPV-Iv

Com ja vam explicar, l’Administració s’extralimita en les seues funcions a l’hora de voler intervindre en els sous i la duració dels contractes del món laboral i des d’STEPV-Iv prendrem totes les mesures polítiques i legals al nostre abast per aturar aquest despropòsit.
També volem recordar-vos que qualsevol persona que es trobe afectada per aquest decret ha de reclamar de forma individual i pot demanar el suport i l’assessorament d’STEPV-Iv.
Les formes per les quals es pot veure afectada són:
•Tindre un contracte temporal o un d’interinitat i ser despatxat el 31 de juny sense que s’haja arribat a la data de finalització de contracte o sense que s’haja incorporat el treballador o treballadora amb reserva de lloc de treball.
• Deixar de cobrar el 100% del sou després dels 15 primers dies d’una incapacitat temporal.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR