Condicions laborals

STEPV insta a les noves titularitats d’Educació i Universitats a millorar les condicions laborals del personal

El Sindicat sol·licitarà una reunió al conseller d’Educació i a la consellera d’Universitats per a tractar els temes que caldria abordar durant aquesta legislatura, entre els quals la recuperació de les condicions laborals de les treballadores i treballadors de l’ensenyament i l’estabilitat del col·lectiu interí

Un moment de la presa de possessió del conseller Marzà aquesta vesprada

dilluns 17 juny 2019 19:59 h

Aquesta vesprada ha tingut lloc l’acte d’investidura del Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que repeteix en el càrrec. La Conselleria perd la competència en investigació i universitats que gestionarà Carolina Pascual Villalobos en la nova Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

STEPV ha assistit a l’acte d’investidura del Conseller d’Educació, a qui ha felicitat per la seua nova investidura. El Sindicat sol·licitarà una reunió formal, una vegada produït el nomenament i la investidura, al conseller d’Educació. També ho farà respecte a la nova consellera d’Universitats, Carolina Pascual.
En ambdós casos, STEPV sol·licitarà abordar els temes que caldria negociar en la pròxima legislatura, que passen necessàriament per revertir completament les retallades aplicades al sistema educatiu des de 2012 i treballar per l’estabilitat dels col•lectius precaris: personal interí, professorat associat, ajudant doctor, investigador, etc.
A més, en el cas de la nova Conselleria d’Universitats, STEPV sol·licitarà la creació d’una Mesa Sectorial d’Universitats per a tractar els temes comuns a totes les universitats públiques valencianes i les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.
El Sindicat espera que en aquesta legislatura es revertisquen completament aquestes retallades i se senten les bases de l’ensenyament públic, valencià, laic, gratuït inclusiu i de qualitat que requereix el nostre sistema educatiu i el nostre alumnat, des d’infantil fins a la universitat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR