Polítiques educatives

STEPV inicia una campanya per a derogar la resolució que avança les proves a juliol

El DOCV va publicar ahir la resolució.

dimecres 18 desembre 2013 16:32 h

STEPV ha posat en marxa una campanya perquè els centres educatius sol·liciten la derogació de la Resolució publicada ahir en le DOCV i que comporta l’avançament de les proves de setembre a juliol.

A més, aquesta mesura va acompanyada de l’avançament de l’inici de les classes al primer dia hàbil de setembre el curs que ve

El professorat rebutja aquesta proposta perquè no està demostrat pedagògicament que siga efectiva, a més d'empitjorar les condicions laborals del professorat. El Sindicat aposta per aplicar mesures preventives per lluitar contra el fracàs escolar durant el curs escolar i no esperar a aplicar-les quan ja es tard, amb el curs escolar acabat. Per començar, s'haurien de reduir les ràtios d'alumnat, disminuir l'horari lectiu del professorat (augmentat pel RD-Llei 14/2012 de Wert) i totes les condicions laborals empitjorades per la política de retallades dels governs valencià i espanyol, inclosa la recuperació del 100% del salari retallat des de 2010.
A més, aquesta mesura va acompanyada d'una altra que preocupa molt els centres educatius com és l'avançament de l'inici de les classes al primer dia hàbil de setembre a partir del curs que ve.
És per això que STEPV ha iniciat una campanya als centres educatius perquè manifesten públicament el rebuig a aquesta mesura i en sol·liciten l'anul·lació, mitjançant un model d'escrit que enllacem ací.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR