STEPV i CPI convoquen concentracions el dia 3 de setembre a Alacant i València

Les dues organitzacions exigeixen que s’oferten vacants del cos de mestres per a garantir la continuïtat del treball del professorat interí no adjudicat en juliol

dijous 30 agost 2018 16:56 h

Les concentracions convocades el dia 3 de setembre (a la Conselleria d’Educació a València i a la Casa de les Bruixes a Alacant) són la continuació de les accions de protesta iniciades el 3 d’agost per a exigir solucions a la problemàtica del professorat interí del cos de mestres que no va ser adjudicat en juliol.

El Sindicat ha sol·licitat una reunió urgent amb el conseller Marzà per a traslladar-li directament la problemàtica

STEPV va qualificar de massacre les adjudicacions de professorat interí de juliol en el cos de mestres en què la combinació de les oposicions massives, la repetició de centre i el requisit del B2 d’anglés en moltes places ha suposat una autèntica rebaremació de les borses que ha deixat centenars d’interins amb molts anys de serveis prestats sense plaça per al curs que ve.
En les concentracions s’exigirà a la Conselleria que solucione aquesta situació i cree les places necessàries perquè en la primera adjudicació de setembre aquest professorat afectat tinga vacant per al curs 2018/19.
STEPV i la CPI insten al col·lectiu interí a continuar la lluita per mantindre un lloc de treball, no només el curs que ve sinó mentre dura el procés d’oposicions massives i exigeixen un pacte d’estabilitat del professorat interí que garantisca realment la continuïtat del treball del col·lectiu, cosa que ara no s’ha complit. Igualment, continuaran treballant per a recuperar la plantilla retallada per l’anterior govern i ampliar les mesures anunciades per al curs que ve a tot el conjunt del professorat.
El Sindicat ha sol·licitat una reunió urgent amb el conseller Marzà per a traslladar-li directament la problemàtica generada en aquestes adjudicacions i exigir-li en persona l’oferta de les places necessàries per a garantir la continuïtat en el treball del personal afectat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR