Inici de curs

STEPV exigirà a la Conselleria que responga als perjudicis del professorat afectat per les nefastes adjudicacions

El Sindicat considera un despropòsit que encara no haja finalitzat el procés d’adjudicacions, a escassos 11 dies de l’inici del curs escolar

dilluns 21 agost 2023 20:41 h

Representants del Sindicat han assistit aquest matí a la Conselleria d’Educació per a continuar solucionant problemes detectats en aquestes adjudicacions i informar-se sobre les adjudicacions del professorat interí. Segons la Conselleria, per la vesprada es publicarien les adjudicacions de professorat interí.

STEPV manifesta tot el seu suport i ànim al professorat afectat per aquestes nefastes adjudicacions i els anima protestar

I, efectivament, la Conselleria ha enviat als sindicats les adjudicacions perquè comprovem si estaven correctes, però novament s’han detectat incidències, concretament en l’adjudicació del professorat d’FP. Una vegada comunicada la incidència, la Conselleria ha informat al Sindicat que s’està treballant per a solucionar-la, fet que no garanteix que es puga publicar l’adjudicació avui, com estava previst.
STEPV denuncia que, a escassament 10 dies de començar el curs escolar, encara no s’hagen solucionat els problemes que el Sindicat porta traslladant des de fa setmanes (recordem el 10 d’agost, fa 11 dies, es va publicar una primera adjudicació amb errades) i que no s’hagen publicat les adjudicacions del professorat interí avui, tal i com estaven previstes, fet que allarga encara més la incertesa i l’estrés d’aquest professorat.
És per això que STEPV exigirà a la Conselleria d’Educació que responga davant de tots ls perjudicis que aquestes inèdites adjudicacions d’inici de curs puguen ocasionar entre el professorat, com dificultats per a trobar allotjament, inversió de temps per a matricular els fills i filles del professorat en cas de canvi de localitat, etc. La incertesa de més de 12.000 persones sobre quin serà el seu lloc de treball a pocs dies d’iniciar el curs justifiquen aquesta compensació per part de la Conselleria d’Educació.
D’altra banda, STEPV manifesta tot el seu suport i ànim al professorat afectat per aquestes nefastes adjudicacions i els anima a manifestar el seu malestar i enuig a l’administració. El Sindicat continuarà treballant fins que se solucione definitivament i satisfactòriament l’adjudicació, com ho ha estat fent durant tot el mes d’agost, sense descans i al costat del professorat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR