Universitats públiques

STEPV es reuneix amb el candidat a rector de la UV, Vicent Martínez

Com en anteriors contactes amb les candidatures, una delegació de STEPV, formada per membres de la secció sindical de la UV i del Secretariat Nacional del Sindicat, s’ha reunit amb el candidat Vicent Martínez.

Un moment de la reunió amb Vicent Martínez

STEPV

dijous 15 febrer 2018 14:32 h

La reunió, que s’ha celebrat en els locals sindicals de la Universitat de València, ha servit per traslladar al candidat algunes de les reivindicacions més destacades, referents a PAS i PDI.

Hem coincidit en la necessitat d’aturar les externalitzacions de serveis, així com en avançar en transparència institucional.

Pel que fa al PAS, el Sindicat ha reclamat una vegada més l’estabilització de la plantilla mitjançant processos de consolidació, la carrera professional per al personal funcionari interí i laboral eventual, mesures dirigides a places a extingir i a determinades escales que no tenen possibilitats de promoció, implantació del teletreball i millores en la conciliació de la vida laboral i familiar, reduccions de jornada per a majors de 60 anys.
Tocant al PDI, hem abordat la millora de les condicions laborals del professorat associat, en vaga indefinida, la millora en els accessos a la titularitat, la necessitat d’impulsar el reconeixement públic del PDI, millores en la conciliació de la vida laboral i familiar, més previsió en la planificació de l’escola de doctorat, estabilització dels investigadors joves, un pla mes ambiciós per a la qualitat de la formació del professorat, més equilibri en els pressupostos d’innovació i garantir els projectes que afecten directament a la transferència a la societat, entre altres qüestions.
STEPV també hem demanat millores retributives per al personal de les fundacions i el Centre d’Idiomes de la UV, així com una major homogeneïtat entre els distints convenis que regulen les seues condicions laborals.
Per al personal de les empreses externes hem demanat que s’exercisca una major vigilància en el respecte dels convenis i dels drets laborals d’aquestes treballadores i treballadors.
El candidat ha parlat de la viabilitat d’igualar retribucions entre la figura de contractat doctor (CD) i de titular d’universitat (TU).
Hem coincidit en la necessitat d’aturar les externalitzacions de serveis, així com en avançar en transparència institucional.
STEPV fa una valoració molt positiva de la reunió amb el candidat a rector, el qual ha mostrat molt d’interès en les demandes del Sindicat i s’ha compromès a abordar els assumptes tractats.

Etiquetat com a

universitats

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR